Hogyan kell hozzáadni az embereket a WhatsApp-hoz anélkül, hogy a számot volna?

A WhatsApp biztosan a legfontosabb azonnali üzenetküldő alkalmazás a világon, és ez azért van, mert nem csak lehetővé teszi számunkra, hogy ingyenesen kommunikáljunk barátainkkal, hanem sokakhoz is csatlakozzunk. Tény, hogy tudjuk, hogy a WhatsApp az a szegmens, amely több felhasználóval rendelkezik, és ezért több esélyt kínál arra, hogy üzeneteket küldjön vagy fogadjon minden ismerősünktől.

Az igazság az, hogy ha a WhatsApp-hoz kapcsolatokat szeretnénk hozzáadni, akkor meg kell adnunk a másik személy telefonszámát, mert különben nincs mód arra, hogy ezeket az alkalmazásba beépítsük, ugye? Nos, a felhasználók kétségei régóta jönnek vissza, és ezért azt akartuk megmutatni, hogyan lehet hozzáadni a kapcsolatokat WhatsApp-hoz akkor is, ha nincs telefonszáma.

Névjegyek hozzáadása WhatsApp-hez számuk nélkül

Nos, ha valakit szeretne hozzáadni a WhatsApp-hoz, de nincs számuk, például a főiskolai srác vagy a lány, vagy ismerik a barátaidtól, tudnod kell, hogy van egy egyszerű módja annak, hogy csak néhány másodperc múlva csináld. Mielőtt elkezdené a lépésről lépésre, azt szeretnénk mondani, hogy alapvető fontosságú a terminál működéséhez, hogy a WhatsApp legújabb verzióját frissítsék a linkről .

  • Miután frissítettük a WhatsApp-ot, belépünk az alkalmazásba, és keressük meg a Beállítások és a Profil elemeket
  • A Profil szegmensen belül a Szkennelési kód lehetőségre kattintunk
  • A kamera ekkor kinyílik, beolvashatjuk barátunk kódját, aki mellette van, anélkül, hogy tudnánk a számukról, majd hozzáadjuk a WhatsApp napirendjét anélkül, hogy tudnánk a számukat

Ebből az egyszerű trükkből, amit épp most tanítottunk, tudnod kell, hogy az intelligens mobileszközökben, mind az Androidban, mind az iOS- ben váltakozva kell működnie, ezért ne aggódj túl sokat.

Miután felvettük ezeket a barátainkat a WhatsApp-ba a fenti lépésről lépésre, ez azt jelenti, hogy lehetősége lesz arra, hogy néhány másodperc alatt megfigyelje a telefonszámát, majd meglátja és hozzáadja a telefon naptárához. Akárhogy is, nem szabad elfelejtenünk minden esetet, hogy ha blokkoltad, akkor nem férhetsz hozzá az elemekhez profilképként, státuszként, nem beszélve veled.

A többiek számára, mivel mindig szeretnénk néhány részletet elhagyni a bemutatókon kívül, nem akartuk hangsúlyozni, hogy ez a folyamat hasonló a Facebook Messenger által engedélyezett folyamathoz . Konkrétan azt kell jeleznünk, hogy a Facebook emberek üzenetküldő rendszerében is, a QR-kód egyszerű beolvasásával új kapcsolatokat tudunk hozzáadni anélkül, hogy további lépéseket és lépéseket tennénk.